Cele mai bune citate despre fericire pentru a-ți lumina ziua

Cele mai bune citate despre fericire pentru a-ți lumina ziua

De la înțelepciunea despre natura adevăratei fericiri de la Buddha („Nu există cale către fericire; fericirea este calea”) până la citate ale unor icoane culturale, cum ar fi clasicul lui Bob Ross („Nu facem greșeli, doar mici accidente fericite.”), aceste scurte citate despre fericire îți pot oferi un imbold în momentele în care simți nevoia unui zâmbet.

Dolly Parton a rezumat viața cel mai bine: „După cum văd eu, dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia!”.

Dar în timp ce aștepți ca norii să se limpezească, îți pot oferi, din punctul meu de vedere, cele mai bune citate despre fericire pentru a-ți lumina ziua.

Scrie-ți citatul preferat pe un sticky note pentru birou sau lipește-l acasă pe oglindă. Astfel vei avea un memento zilnic , trimite unul unui prieten căruia i-ar plăcea să se înveselească sau distribuie unul pe Instagram împreună cu o fotografie care te umple de bucurie. Și dacă ai nevoie de mai multe cuvinte înălțătoare, te invit să explorezi și Citate motivaționale: peste 50 de citate care să te inspire zilnic.

Mai jos vei regăsi o selecție a celor mai bune citate despre fericire pentru a te ajuta să îți așterni un zâmbet pe față.

Citate despre fericire care să-ți lumineze ziua

 1. „Sănătatea psihică și fericirea sunt o combinație imposibilă.” (Mark Twain)
 2. „Am ales să fiu fericit pentru că face bine sănătății mele.” (Voltaire)
 3. „Nu facem greșeli, doar mici accidente fericite.” (Bob Ross)
 4. „Nu te poți proteja de tristețe fără să te protejezi de fericire.” (Jonathan Safran Foer)
 5. „După cum văd eu, dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia!” (Dolly Parton)
 6. „Nu este vorba de a fi fericit tot timpul sau de a fi sigur de toate alegerile tale. Este vorba despre a ști că viața este prețioasă, chiar și atunci când este grea.” (Topher Kearby)
 7. „Suferința poate să iubească compania, dar și bucuria o face. Și bucuria dă petreceri mult mai bune.” (Billy Ivey)
 8. „Să fim recunoscători oamenilor care ne fac fericiți; sunt grădinarii fermecați care ne fac sufletele să înflorească.” (Marcel Proust)
 9. „Este atât de greu să uiți durerea, dar este și mai greu să-ți amintești dulceața. Nu avem cicatrici de fericire pe care să le arătăm. Învățăm atât de puțin din pace.” (Chuck Palahniuk)
 10. „Fericirea este o călătorie, nu o destinație.” (Buddha)
 11. „Nu există cale către fericire; fericirea este calea.” (Buddha)
 12. „Bucuria nu este în lucruri; este în noi.” (Richard Wagner)
 13. „Nu există nimic ca respirația adâncă după ce râzi atât de tare. Nimic în lume nu se compară cu o durere de stomac din motivele corecte.” (Stephen Chbosky)
 14. „Fericirea deținută este sămânța; fericirea împărtășită este floarea.” (John Harrigan)
 15. „Se spune că o persoană are nevoie de doar trei lucruri pentru a fi cu adevărat fericită în această lume: cineva pe care să-l iubească, ceva de făcut și ceva în care să spere.” (Tom Bodett)
 16. „Nu ceea ce ai sau cine ești sau unde ești sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit. Ci ceea ce crezi tu despre asta.” (Dale Carnegie)
 17. „Niciun medicament nu vindecă ceea ce fericirea nu poate.” (Gabriel García Márquez)
 18. „O noapte nu poate învinge NICIODATĂ Răsăritul Soarelui.” (Sumit Sharma)
 19. „Dacă vrei să fii fericit, nu locui în trecut, nu-ți face griji pentru viitor, concentrează-te pe a trăi pe deplin în prezent.” (Roy T. Bennett)
 20. „Nu-ți face griji, fii fericit.” (Bobby McFerrin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *